Πληροφορίες διαμονής για τους ασθενείς εκτός Αθηνών - Mom Makeover

Πληροφορίες διαμονής για τους ασθενείς εκτός Αθηνών

ΑΘΗΝΑ

Βρισκόμαστε στην πανέμορφη Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η ευρέως γνωστή γενέτειρα της δημοκρατίας,καλών τεχνών και επιστημών είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Η Αθήνα θεωρείται μία από τις πιο διάσημες τουριστικές περιοχές και έχει στο παρελθόν ψηφισθεί από χώρες του εξωτερικού ως «ο πρώτος καλύτερος τουριστικός προορισμός» και «ο πιο αγαπημένος». Καλύπτει τόσο το αρχαιολογικό ενδιαφέρον, από μία περιήγηση στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα- το κορυφαίο αξιοθέατο της, όσο και το σύγχρονο όπως παραδείγματος χάρη με μία επίσκεψη στα μουσεία μοντέρνας τέχνης. Προτεινόμενη ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά, το Μουσείο της Ακρόπολης και τις Στύλους του Ολυμπίου Διός και τέλος, για να απολαύσει κανείς την ομορφιά της φύσης, μια βόλτα στον Εθνικό κήπο είναι απαραίτητη.

Ιατρείο

Ιατρείο

Το γυναικολογικό ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Στεγάζεται στον 22ο όροφο του Πύργου Αθηνών, το ψηλότερο κτήριο της Ελλάδος.

Διεύθυνση: Λ.Μεσογείων 2-4 , Πύργος Αθηνών, Κτήριο Α. 22ος όροφος.

Πρόσβαση από Αεροδρόμιο

Πρόσβαση από Αεροδρόμιο

Γραμμή 3 του μετρό (Αγία Μαρίνα-Αεροδρόμιο) επιβίβαση στη στάση « Αεροδρόμιο » με κατεύθυνση Αγία Μαρίνα. Αποβίβαση στη στάση: Αμπελόκηποι,  έξοδος Αλεξάνδρας/Σούτσου.

Περισσότερα: https://www.aia.gr/el/traveler/flight-info/rtfi/

Πρόσβαση από Λιμάνι Πειραιά

Πρόσβαση από Λιμάνι Πειραιά

Γραμμή 1 του μετρό- Ηλεκτρικός (Πειραιάς-Κηφισιά) επιβίβαση στη στάση « Πειραιάς » με κατεύθυνση Κηφισιά. Στάση: Μοναστηράκι. Μετεπιβίβαση στη γραμμή 3 του μετρό (Αγία Μαρίνα-Αεροδρόμιο) με κατεύθυνση Αγία Μαρίνα, αποβίβαση στη στάση: Αμπελόκηποι, έξοδος Αλεξάνδρας/Σούτσου.

Περισσότερα: http://www.olp.gr/el/

Πρόσβαση από ΚΤΕΛ

Πρόσβαση από ΚΤΕΛ

    • Λιοσίων:

Γραμμή 1 του μετρού-Ηλεκτρικός (Πειραιάς-Κηφισιά),
επιβίβαση στη στάση «Κάτω Πατήσια» με κατεύθυνση Πειραιά και αποβίβαση στη στάση Μοναστηράκι. Μετεπιβίβαση στη γραμμή 3 του μετρό, κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα και αποβίβαση στη στάση Αμπελόκηποι.

    • Κηφισού:

Γραμμή 3 του μετρό (Αγία Μαρίνα- Αεροδρόμιο), επιβίβαση στη στάση Ελαιώνας με κατεύθυνση Αεροδρόμιο.Αποβίβαση στη στάση του μετρό Αμπελόκηποι.

Περισσότερα: http://ktelattikis.gr/


ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πληροφορίες: https://www.genesisathens.gr/

ΙΑΣΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΙΑΣΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Πληροφορίες: https://www.iaso.gr/


PRESIDENT HOTEL

PRESIDENT HOTEL

 Κηφισίας 43, Αθήνα, 11523.

Σε μία από τις πιο κεντρικές περιοχές της Αθήνας και απέναντι από το γυναικολογικό ιατρείο!Εξαιρετική τοποθεσία, καθώς έχει άμεση πρόσβαση στο συγκοινωνιακό δίκτυο, σύγχρονες ανέσεις και άριστη εξυπηρέτηση.

Περισσότερα: https://www.president.gr/

AIROTEL STRATOS VASILIKOS HOTEL

AIROTEL STRATOS VASILIKOS HOTEL

Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα, 11527

Μόλις 6 λεπτά σε απόσταση από το γυναικολογικό ιατρείο, το ξενοδοχείο υπόσχεται μία άριστη διαμονή βασισμένη στις πολυτελείς παροχές του, οι οποίες ανέρχονται σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα: https://www.airotel.gr

ACCOMMODATION INFORMATION

For mothers living outside of Athens

LEARN MORE
info