Σύσφιξη δέρματος | Θεραπείες επιδερμικής σύσφιξης | Mom Makeover

ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το σώμα μας  παράγει φυσικά κολλαγόνο, αλλά καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή αυτής της σημαντικής πρωτεΐνης μειώνεται. Με την πάροδο του χρόνου οι ίνες του κολλαγόνου χάνουν την ελαστικότητά τους, προκαλώντας τη χαλάρωση του δέρματος. Η κύρια αιτία της χαλάρωσης του δέρματος είναι η μείωση της ποσότητας και της ποιότητας των ινών κολλαγόνου του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα μας γίνεται λιγότερο ελαστικό και οι ρυτίδες αρχίζουν να γίνονται ορατές.

 

Σύσφιξη δέρματος: Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται;

Ο χρόνος δεν είναι ο μόνος που οφείλεται για τη χαλάρωση του δέρματος. Υπάρχουν και κάποιοι ακόμη παράγοντες που οδηγούν σε αυτή όπως:

  • Ορμονικές διαταραχές
  • Απότομη απώλεια βάρους
  • Εγκυμοσύνη
  • Κληρονομικότητα

 

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στη μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης;

Στην μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης συμβάλλουν:

  • Το ηλιακό φως και κυρίως οι ακτίνες UVA που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και καταστέλλουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Η χαμηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών βιταμινών (όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C και η βιταμίνη F) που υπάρχουν διαθέσιμες στον οργανισμό από την τροφή.
  • Ορμονικές αλλαγές από εγκυμοσύνη ή εμμηνόπαυση.

 

Σύσφιξη δέρματος: Ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες;

Οι κύριες θεραπείες επιδερμικής σύσφιξης είναι οι RF ραδιοσυχνότητες, το HIFU,το Carboxy ,το PRP και τα νήματα PDO. Κάποιες ενδεικτικές πληροφορίες για τις θεραπείες αυτές αναφέρονται παρακάτω:

RF ραδιοσυχνότητες: Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, αφού οι σύγχρονες συσκευές RF ενεργοποιούν τους ινοβλάστες που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, η σύσφιξη που προσφέρουν είναι θεαματική!

HIFU: Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ενδεικτική για τη σύσφιξη προσώπου. Πρόκειται στην ουσία για ένα lifting προσώπου που προσφέρει ταυτόχρονα ανάπλαση και σύσφιξη. Το αποτέλεσμα της θεραπείας γίνεται σταδιακά ορατό και η εκφραστικότητα του προσώπου διατηρείται.

Carboxy: Με τη θεραπεία αυτή η σύσφιξη επιτυγχάνεται ενέσιμα, χορηγώντας μικρές ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα κάτω από το δέρμα. Επίσης, η θεραπεία είναι ανώδυνη με άμεσα αποτελέσματα.

PRP: Η θεραπεία Prp ενδείκνυται για τη σύσφιξη του προσώπου και εκμεταλλεύεται τους αυξητικούς παράγοντες που υπάρχουν στο αίμα μας. Μετά τη φυγοκέντρηση του αίματος, χορηγούνται τα υλικά που βοηθούν στη σύσφιξη και στην ανάπλαση του δέρματος.

Νήματα PDO: Mια ακόμη άκρως αποδοτική θεραπεία είναι η χρήση νημάτων PDO. To αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, αφού το πρόσωπό σας αποκτά νεανική λάμψη χωρίς χειρουργείο. Μέσω μικροσκοπικών βελόνων εισάγονται στο δέρμα πολύ λεπτά νήματα που συμβάλλουν στη σύσφιξη και την ανόρθωσή του.

Η κλινική Mommakeover είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος μέσα στον οποίο η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει τις θεραπείες που αναζητά για την τόνωση της χαμένης της αυτοπεποίθησης.  Ο Δρ. Ναούμ και η έμπειρη ομάδα του βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους σύσφιξης δέρματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;