Αποτρίχωση | Ολική αποκατάσταση μετά τον τοκετό | Mom Makeover

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Ας μην γελιόμαστε, ένα τέλεια αποτριχωμένο σώμα είναι το Α&Ω στην γυναικεία περιποίηση. Όμως αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι για τις περισσότερες γυναίκες, η αποτρίχωση αποτελεί μια άκρως χρονοβόρα και βαρετή διαδικασία, η οποία πολλές φορές αν μη τι άλλο μπορεί να γίνει και επίπονη. Αποτρίχωση με ταινίες κεριού και αποτριχωτικές μηχανές, μπορούν πράγματι να δώσουν ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά επίσης να σας γεμίσουν με ερεθισμούς και γυρισμένες τρίχες. Για να μην προσθέσουμε στην εξίσωση ότι πρέπει να γίνεται η διαδικασία αρκετά συχνά, χωρίς τελικά να καταπολεμηθεί το πρόβλημα της τριχοφυΐας ποτέ.

 

Ποια λοιπόν είναι η πιο αποτελεσματική λύση αποτρίχωσης;

Μα φυσικά το laser! Χάρη στην συνδρομή της τεχνολογίας, το πρόβλημα της έντονης τριχοφυΐας είναι πλέον εύκολα διαχειρίσιμο και ολοκληρωτικά αντιμετωπίσιμο. Στα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου, μπορούμε να τονίσουμε τα ακόλουθα:

  • Ανώδυνη διαδικασία
  • Γρήγορη και Ασφαλής
  • Κατάλληλη για κάθε σημείο του σώματος
  • Για δέρματα με θυλακίτιδα

 

Στο MOM Makeover by Dr. Naoum μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια μας και να απολαύσετε στον υπέροχο χώρο μας, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης και της μόνιμης αποτρίχωσης με laser.

 

Τι μηχανήματα laser για αποτρίχωση διαθέτουμε;

Όλα τα μηχανήματά μας είναι υπερσύγχρονα και αποτελεσματικά αποδεδειγμένα. Συγκεκριμένα, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχοφυΐας έχουμε επιλέξει το Διοδικό laser.

Το Διοδικό laser είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αποτρίχωσης στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, η οποία επικράτησε σαν μεθοδολογία, καθώς αυτή η μονοχρωματική, ενισχυμένη ακτίνα φωτός στα 810nm μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα), αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα.

Σε σύγκριση τώρα, με τον Αλεξανδρίτη, το μεγαλύτερο μήκος κύματος στα 810nm του Διοδικού laser το κάνει να δρα βαθύτερα, “αποφεύγοντας” τη μελανίνη στην επιδερμίδα.

Έτσι, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, ανεξάρτητα το πόσο ξανθό είναι το άτομο ή μαυρισμένο. Γι΄αυτό άλλωστε τον λόγο, είναι εφικτό να συνεχίσουμε το πρόγραμμα αποτρίχωσής μας και το καλοκαίρι, άμα το επιθυμούμε.

Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όχι μόνο μειώνει και εξαφανίζει την τριχοφυΐα μεταξύ των συνεδριών, αλλά πολύ περισσότερο καταφέρνει να την αντιμετωπίσει ολοκληρωτικά.

Τέλος, χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό Cool Touch (πολύ έντονη ψύξη)  αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η  ανώδυνη και οριστική θεραπεία αποτρίχωσης. Έτσι, δεν χρειάζεται και κανενός είδους αποθεραπεία μετά την συνεδρία.

Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο σε σχέση με τον Αλεξανδρίτη, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι, όπως είπαμε και παραπάνω και επιπλέον να μπορούμε να αναλάβουμε και πιο σκούρες επιδερμίδες. Ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

H συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία SHR (Super Hair Removal), η οποία μας επιτρέπει την θεραπεία μεγάλων περιοχών σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου», η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη, σύντομη και πλέον αποτελεσματική.

Η τιμή της κάθε συνεδρίας διαμορφώνεται με βάση τον αριθμό των περιοχών που πρόκειται να αποτριχωθούν στην ίδια συνεδρία. Βεβαίως, διαθέτουμε πακέτα αποτρίχωσης για πολλαπλά σημεία σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, από τα οποία αξίζει να επωφεληθείτε.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;