Ανάπλαση δέρματος | Αποκατάσταση του προσώπου μετά τον τοκετό

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ -RF

Εδώ και δεκαετίες, οι ραδιοσυχνότητες βρίσκονται στην υπηρεσία της αντιγήρανσης και της ομορφιάς.

Πρόκειται για μία αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδο, με την οποία διεγείρουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση ορατή σύσφιξη και αναδόμηση της ποιότητας του δέρματος. Με άλλα λόγια, με τη ΡΑΔΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ πετυχαίνουμε διπλή δράση αναδόμησης του υπάρχοντος κολλαγόνου στον οργανισμό, αλλά και παραγωγής νέου κολλαγόνου, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και με αποτελέσματα που δείχνουν απόλυτα φυσικά, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑΤΡΗΣΗ)

Η μεθοδολογία της ηλεκτροδιάτρησης  υιοθετείται στην ιατρική, αξιοποιώντας το δυναμικό της χαρακτηριστικό, το οποίο επιφέρει αύξηση της διαπερατότητας του δερματικού ιστού. Κατά συνέπεια, η λιπιδιακή στιβάδα της κυτταρικής μεμβράνης υποβάλλεται σε μια αλλαγή: το σχηματισμό των πασίγνωστων υδρόφιλων πόρων, οι γνωστοί «ηλεκτροπόροι».

Με την τεχνολογία της ηλεκτροδιάτρησης   επιτυγχάνεται η διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Η διείσδυση των πολύτιμων συστατικών γίνεται κατευθείαν στο μεσαίο στρώμα του δέρματος με τη χρήση ηλεκτρομεταφοράς και ηλεκτρο-όσμωσης.

 

Στόχος της θεραπείας  (μη ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου) είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία,  γλυκόζη ολιγοπεπτίδια, , που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές στις οποίες η επιδερμίδα είναι αρκετά λεπτή όπως π.χ. η περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

DERMAPEN

To dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου. Έχει το σχήμα ενός στυλό το οποίο στην άκρη του διαθέτει πολύ λεπτές, μικροσκοπικές βελόνες. Με αυτές το DERMAPEN δημιουργεί στο δέρμα μικρές οπές, κάνοντάς το να αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε και στην περίπτωση ενός μικροτραυματισμού: παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για την φυσιολογική επούλωσή του που έχει τελικώς ως αποτέλεσμα την ανάπλαση, αλλά και τη σύσφιξη του δέρματος.

Τα προϊόντα θεραπείας  διεισδύουν έως  τους ινοβλάστες  και τροφοδοτούν  τα κύτταρα του χορίου και της βασικής στιβάδας  του δέρματος  Οι μικρό-οπές  μπορούν να συγκρατήσουν έως  και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εφαρμόζονται  στην επιδερμίδα.Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση δραστικών συστατικών διεγείρει  την διαδικασία αναδόμησης  του δέρματος και αναπλάθει ταχύτερα την επιδερμίδα.

Η θεραπεία είναι μοναδική στο είδος της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος Το μικρό θαυματουργό στυλό της dermapen μπορεί να αντιμετωπίσει με ακρίβεια χιλιοστού, τα ενοχλητικά σημάδια ακμής, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Ακόμα, παρέχει την αποτελεσματική επανόρθωση των ουλών από τις χειρουργικές επεμβάσεις, από ατυχήματα ή από κάψιμο του δέρματος.

Οι βελόνες μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα σε βάθος 1 έως 2 χιλιοστά, με το βάθος διείσδυσης της θεραπείας να ρυθμίζεται σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος και ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε βλάβης. Έτσι η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη (1-2 ημέρες αποθεραπεία).

 

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η Υδροδερμοαπόξεση  είναι μια θεραπεία καθαρισμού προσώπου στηριζόμενη στην διαδικασία της υδρόλυσης και την απελευθέρωση ενεργού οξυγόνου.

Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου από το δέρμα σας, μειώνοντας τα ορατά σημάδια γήρανσης και αποχρωματισμού του δέρματος για να αποκαταστήσετε το λαμπερό, υγιές δέρμα.

Η Υδροδερμοαπόξεση είναι η μοναδική θεραπεία που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την εξαγωγή του σμήγματος, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία σε μία μόνο θεραπεία με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο, ομορφότερο δέρμα χωρίς ερεθισμό ή χρόνο αποκατάστασης. Η θεραπεία είναι καταπραϋντική, ενυδατική, μη επεμβατική και μη ερεθιστική.

Η θεραπεία βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των μεγάλων πόρων, του δέρματος με τάση ακμής, των πανάδων και των κηλίδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ, στα μπράτσα και στην πλάτη και προσαρμόζεται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες (λιπαρότητα, ακμή, ρυτίδες, πανάδες)

Η Υδροδερμοαπόξεση απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ νεαρά άτομα (π.χ. εφήβους), εφόσον ο γιατρός κρίνει ότι είναι απαραίτητη για ένα συγκεκριμένο δέρμα.

Πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η θεραπεία Hydrafacial μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες (π.χ. Botox, Υαλουρονικό).

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές θεραπείες που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα η Αισθητική και Κοσμητική Ιατρική, καθώς στοχεύει ακριβώς στο στρώμα του δέρματος που χρήζει επιδιόρθωσης. Χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας Προσώπου ενδείκνυται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης και χαλάρωσης του δέρματος, απώλειας σφριγηλότητας, καθώς επίσης και παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο – φωτογήρανση. Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μία φυσική, ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος, ευρέως διαδεδομένη στο χώρο της Κοσμητικής Ιατρικής.

Για να επιτευχθεί η λειτουργία της ανάπλασης, τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα, συνένζυμα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, δηλαδή ουσίες οι οποίες όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό μεταξύ τους ασκούν στους ιστούς υψηλή αντιγηραντική δράση.

Εδώ ακριβώς έρχεται να επιτελέσει το ρόλο της η Μεσοθεραπεία. Χρησιμοποιώντας ειδικά σκευάσματα τα οποία περιέχουν ουσίες με αποδεδειγμένη αντιγηραντική και αναπλαστική δράση, ερχόμαστε και με πάρα πολύ λεπτές ενέσεις (κάτι που καθιστά τη διαδικασία σχεδόν ανώδυνη) μεταφέρουμε τις ουσίες αυτές ακριβώς εκεί που χρειάζονται, στο “κουρασμένο” δερματικό κύτταρο. Με τον τρόπο δηλαδή αυτό πετυχαίνουμε να εμπλουτίσουμε το άμεσο κυτταρικό περιβάλλον με ουσίες πολύτιμες για την αναγέννηση και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να δείχνει αναζωογονημένο, πιο λαμπερό, πιο υγιές και πιο φρέσκο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;