Θεραπεία ουλών-ραγάδων | Αποκατάσταση σώματος | Mom Makeover

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΩΝ – ΡΑΓΑΔΩΝ

Ραγάδες – Ουλές

Ραγάδες, χαλάρωση και τοπικό πάχος είναι το τίμημα της μητρότητας. Δεν είναι μόνο η αύξηση βάρους στην εγκυμοσύνη που μπορεί να αλλάξει και να επηρεάσει την επιδερμίδα της γυναίκας –μητέρας αλλά και οι  ορμονικές αλλαγές συμβάλουν  για κάποια από τα αισθητικά προβλήματα που προκύπτουν στο δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά.

  • Βελτιωμένη όψη επιδερμίδας
  • Επούλωση και αναδόμηση
  • Αντιμετώπιση των ραγάδων

Οι ραγάδες  η ατροφικές ραβδώσεις είναι μια μορφή ουλών που δημιουργούνται στην επιδερμίδα ως αποτέλεσμα της απότομης τάσης που ασκείται στο δέρμα. Επειδή οι ραγάδες είναι ένα είδος ουλών σαν αυλακωτές γραμμές που προκαλούνται από τη διαταραχή των ελαστικών ινών του χορίου, είναι σχεδόν ανέφικτο να εξαφανιστούν με τη χρήση των ειδικών κρεμών που κυκλοφορούν.

Πλέον η ιατροτεχνολογία  και οι αισθητικές της εφαρμογές μας δίνουν την δυνατότητα  και τα όπλα να σβήσουμε τα σημαδια της εγκυμοσύνης.

Fractional Laser CO2 (Fraxment)

Το Fractional CO2 Laser  αποτελεί την πιο μοντέρνα και καινοτόμο τεχνολογία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική σήμερα, στην αντιμετώπιση των ραγάδων .Η κλασματική τεχνολογία Fractional στοχεύει σε μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος οι οποίες δεν ξεπερνούν την έκταση μίας τελείας με αποτέλεσμα την γρήγορη επούλωση και αναδόμηση. Με αυτόν τον τρόπο προκαλούνται μικροσκοπικοί τραυματισμοί. Έτσι παρακινούνται οι ινοβλάστες να συνθέσουν κολλαγόνο και ελαστίνη , δηλαδή καινούργιο δέρμα, όχι μόνο στις μικροπεριοχές που έχουν στοχευθεί αλλά και σε όλα τα γειτονικά κύτταρα κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό. Μετά την επούλωση του δέρματος το ατροφικό  δέρμα αντικαθίσταται με καινούριο, υγιές, μειώνοντας το βάθος των ραγάδων. το χρώμα τους αρχίζει να ταιριάζει περισσότερο με το φυσιολογικό δέρμα και οι ραγάδες σβήνουν σταδιακά.

Πλεονεκτήματα

  • Πιο απαλή και σφριγηλή επιδερμίδα, με βελτιωμένη όψη χωρίς χειρουργική επέμβαση
  • Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας
  • Ανώδυνες συνεδρίες θεραπείας
  • Δεν υπάρχουν επιπλοκές

Κατά την θεραπεία έχουμε ταυτόχρονη ενέργεια Ραδιοσυχνοτήτων RF και νυγμών (Microneedling) με 49 επιχρυσωμένες ακίδες μέχρι το χόριο (κυρίως δέρμα) σε ελεγχόμενο βάθος .Οι βελόνες και η θερμότητα δημιουργούν  στοχευμένο μικροτραυματισμό, χωρίς όμως να προκαλείται επιδερμική βλάβη. Έτσι διεγείρονται οι αυξητικοί παράγοντες (gene factors) του οργανισμού,  παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης ,με αποτέλεσμα να ξεκινά αυτόματα η διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων. Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων εισέρχεται απευθείας στην περιοχή στόχου μέσω των μικροακίδων, για να επιτύχει το μέγιστο αποτέλεσμα θεραπείας. Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής του βάθους διείσδυσης, της ενέργειας RF που διοχετεύεται καθώς και της χρονικής διάρκειας έκθεσης, επιτυγχάνεται τρισδιάστατη αναδιαμόρφωση του ιστού και πλήρης εξατομίκευση της θεραπείας.

Η κλασματική ραδιοσυχνότητα είναι θεραπεία ανώδυνη και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Οι θεραπείες γίνονται όλο τον χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάγχρωσης τους θερινούς μήνες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;