ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Τι είναι η λεύκανση αιδοίου;

H λεύκανση αιδοίου και πρωκτού αποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή των χειλέων του αιδοίου, του περινέου και της περιοχής του πρωκτού.

  • Ομοιόμορφος τόνος
  • Νεανική όψη
  • Βελτίωση εικόνας

Το σκούρο χρώμα στην περιοχή του αιδοίου και του πρωκτού οφείλεται στην πλεονάζουσα συσσώρευση μελανίνης στην επιδερμίδα. Το σκούρο χρώμα της περιοχής εάν δεν είναι εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα των ορμονικών αλλαγών, της ηλικίας ή των τοκετών. Πολλές γυναίκες αισθάνονται άβολα με αυτή την εικόνα και ζητούν οι ίδιες να γίνει θεραπεία λεύκανσης τοπικά, ώστε το δέρμα στα γεννητικά όργανα να έχει ομοιόμορφο χρώμα και τόνο.

Ποιές είναι οι κυριότερες ενδείξεις της επέμβασης;

Ένας από τους λόγους που πολλές γυναίκες ζητούν τη λεύκανση αιδοίου είναι επειδή θέλουν να δώσουν στα γεννητικά τους όργανα πιο νεανική όψη. Η αλήθεια είναι ότι η συσσώρευση μελανίνης συνδυαστικά με τη χαλάρωση των χειλέων του αιδοίου τους προσδίδει πιο γερασμένη εικόνα.

Ποιά είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία γίνεται από έμπειρο γυναικολόγο που γνωρίζει την ανατομία των γεννητικών οργάνων και εφαρμόζει το λέιζερ εξωτερικά στο αιδοίο. Χρησιμοποιούμε ειδική δέσμη ενέργειας σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή και συνήθως χρειάζεται τοπική αναισθησία με εφαρμογή κρέμας. Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από λίγες μέρες που έχει αναγεννηθεί νέο δέρμα με ομοιόμορφο τόνο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;