Λεύκανση αιδοίου | Mom Makeover

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα με το σώμα της. Η μορφή της ευαίσθητης περιοχής είναι πολύ σημαντική για τη γυναικεία ψυχολογία. Όμως,  πολλές φορές στο αιδοίο συμβαίνουν αλλαγές που φέρνουν τις γυναίκες σε αμηχανία και τις κάνουν να ντρέπονται. Η ύπαρξη δυσχρωμιών στην ευαίσθητη περιοχή  μπορεί να επιλυθεί με τη λεύκανση αιδοίου.

 

Τι είναι η λεύκανση αιδοίου;

Η λεύκανση αιδοίου είναι μια αισθητική παρέμβαση, η οποία στοχεύει στην απαλλαγή της ευαίσθητης περιοχής από το σκούρο χρώμα που συχνά αποκτά με την πάροδο των χρόνων.

Στην αισθητική αυτή παρέμβαση ζητούν να προχωρήσουν οι γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσει η ευαίσθητη περιοχή τους μια νεανική όψη, απαλλαγμένη από δυσχρωμίες. Η δυσχρωμία αυτή οφείλεται λόγω της υπερέκκρισης μελανίνης στην περιοχή λόγω ορμονικών διαταραχών. Η σκουρόχρωμη όψη σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των χειλέων του αιδοίου κάνουν το αιδοίο να φαίνεται γερασμένο. Επίσης, η λεύκανση εκτός από την περιοχή του αιδοίου γίνεται και περιπρωκτικά, αν το επιθυμεί η ασθενής.

H διαδικασία της λεύκανσης θα πρέπει να γίνεται από έναν έμπειρο γυναικολόγο, ο οποίος θα γνωρίζει άριστα την ευαίσθητη περιοχή.

 

Λεύκανση αιδοίου: Διαδικασία

Πραγματοποιείται με τη χρήση laser CO2, αφού πρώτα έχει εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα στην περιοχή. Η δέσμη laser που χρησιμοποιείται είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή.

Επίσης, για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιούνται και ειδικά οξέα λεύκανσης  για την ευαίσθητη περιοχή. Ανάλογα με τις ανάγκες της ασθενούς και την εκτίμηση του γιατρού, διαμορφώνεται ένα εξειδικευμένο πλάνο. Το πλάνο αυτό μπορεί να γίνεται είτε με λέιζερ, είτε με οξέα, είτε και με τα δύο. Όμως, βασική προϋπόθεση είναι να μην εφαρμόζονται και τα δύο την ίδια ημέρα.

Συνήθως για την απόκτηση του τέλειου αποτελέσματος και την πλήρη αφαίρεση του στρώματος μελανίνης απαιτούνται 3-5 συνεδρίες των 30 λεπτών.

 

Λεύκανση αιδοίου: Αποθεραπεία

Μετά την αισθητική παρέμβαση της λεύκανσης ίσως εμφανιστεί ένα μικρό πρήξιμο στην περιοχή, το οποίο θα υποχωρήσει σταδιακά. Στην περιοχή εφαρμόζεται μια αλοιφή ειδική για την περιοχή και για τις πρώτες μέρες αποθεραπείας απαιτείται η διατήρηση της υγιεινής της περιοχής. Τέλος, η γυναίκα θα μπορεί να είναι σεξουαλικά ενεργή αμέσως μετά από τη λεύκανση χωρίς περιορισμούς.

 

Η κλινική Mom Makeover χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για να καλύψει τις γυναικείες ανάγκες. Ο Γυναικολόγος Dr. Νικόλαος Ναούμ έχοντας μεγάλη εμπειρία στη Γυναικολογία βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας προτείνει αυτό που χρειάζεστε για να ανακτήσετε τη θηλυκότητά σας.

Επικοινωνήστε με τον ιατρό και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη λεύκανση αιδοίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;