ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Φωτεινό βλέμμα χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα με την αναίμακτη τεχνική βλεφαροπλαστικής Plasma Eye.

  • Εξάλειψη ρυτίδων
  • Αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης
  • Βελτίωση εικόνας

Η γενετική προδιάθεση και η φυσική φθορά του χρόνου σε συνδυασμό με περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, όπως η υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, καθώς  το άγχος και το στρες μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση του δέρματος των βλεφάρων και σε ορισμένα άτομα ακόμη και από την 3η δεκαετία της ζωής.

Η Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική  πραγματοποιείται στον χώρο του ιατρείου και η αναισθησία γίνεται μόνο με την επάλειψη αναισθητικής αλοιφής. Με μια φορητή μικροχειρουργική συσκευή δημιουργείται ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο (Plasma Light), που μοιάζει με σπινθήρα, ανάμεσα στο άκρο της συσκευής και το δέρμα του βλεφάρου, με αποτέλεσμα την εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας της επιδερμίδας σε μία μικροσκοπική περιοχή (spot). Με την τεχνολογία Plasma Eye , αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη περιοχή, δίχως να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.

Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία που λειτουργεί με την τέταρτη κατάστασης της ύλης, το Plasma, το οποίο αποτελεί τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό  που αναστρέφει και μειώνει αισθητά τη χαλάρωση των βλεφάρων, εξαλείφει τις ορατές ρυτίδες στα πλαϊνά των ματιών (πόδι της χήνας) και καθυστερεί σημαντικά τη χειρουργική βλεφαροπλαστική για πολύ μεγαλύτερες ηλικίες. Επιπλέον προκαλεί ενυδάτωση, αναδόμηση και λάμψη στην περιοχή εφαρμογής της.

Έτσι, καταφέρνουμε σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ να εφαρμόσουμε εξαιρετικής ποιότητας βλεφαροπλαστική αποκατάσταση, χωρίς τον κίνδυνο για ουλές, ασυμμετρίες ή βλάβες.

 Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Αυτό κρίνεται κατά περίπτωση. Συνήθως, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 2 έως 3 συνεδρίες των 20 λεπτών, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία γίνεται ορατό το 30% – 50% του τελικού αποτελέσματος.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι η γήρανση ή κάποια άλλη δερματική πάθηση κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα διαρκούν 3 – 5 χρόνια. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική μπορεί να επαναληφθεί.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;