Αναίμακτη βλεφαροπλαστική: Εξάλειψη των ρυτίδων! | Mom Makeover

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική! Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό! Κι όμως! Με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα πάντα είναι πιθανά!

Στο κείμενο αυτό θα συζητήσουμε τα πάντα σχετικά με αυτήν την μη επεμβατική μέθοδο και επιπλέον, θα την συγκρίνουμε με την κλασική βλεφαροπλαστική για να είστε απόλυτα σίγουρες για την επιλογή σας.

Τι είναι λοιπόν η αναίμακτη βλεφαροπλαστική;

Έχετε παρατηρήσει τελευταία ότι ο χρόνος έχει αρχίσει και «γράφει» στην επιδερμίδα σας, ενώ το  βλέμμα σας μοιάζει μονίμως λίγο θλιμμένο; Μην στενοχωριέστε! Μπορεί να μην μπορούμε να σταματήσουμε τον χρόνο, αλλά μπορούμε σίγουρα να μειώσουμε τα σημάδια του στο δέρμα μας.

Χάρη στην βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούμε πλέον να μιλάμε για πραγματικά φωτεινό βλέμμα χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα με την αναίμακτη τεχνική βλεφαροπλαστικής Plasma Eye. Πραγματοποιείται στον χώρο του ιατρείου και η αναισθησία γίνεται μόνο με την επάλειψη αναισθητικής αλοιφής. Με μια φορητή μικροχειρουργική συσκευή δημιουργείται ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο (Plasma Light), που μοιάζει με σπινθήρα, ανάμεσα στο άκρο της συσκευής και το δέρμα του βλεφάρου, με αποτέλεσμα την εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας της επιδερμίδας σε μία μικροσκοπική περιοχή (spot). Με την τεχνολογία Plasma Eye, αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη περιοχή, δίχως να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.

Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουμε:

 • Εξάλειψη ρυτίδων
 • Αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης
 • Πιο φωτεινό, νεανικό & ξεκούραστο βλέμμα
 • Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα
 • Καθυστέρηση γήρανσης της περιοχής

 

Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία που λειτουργεί με την τέταρτη κατάστασης της ύλης, το Plasma, το οποίο αποτελεί τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό  που αναστρέφει και μειώνει αισθητά τη χαλάρωση των βλεφάρων, εξαλείφει τις ορατές ρυτίδες στα πλαϊνά των ματιών (πόδι της χήνας) και καθυστερεί σημαντικά τη χειρουργική βλεφαροπλαστική για πολύ μεγαλύτερες ηλικίες. Επιπλέον, προκαλεί ενυδάτωση, αναδόμηση και λάμψη στην περιοχή εφαρμογής της.

Έτσι, καταφέρνουμε σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ να εφαρμόσουμε εξαιρετικής ποιότητας βλεφαροπλαστική αποκατάσταση, χωρίς τον κίνδυνο για ουλές, ασυμμετρίες ή βλάβες.

Συμπερασματικά, στα πλεονεκτήματα της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής, μπορούμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα:

 • Γρήγορη διαδικασία που δεν κουράζει τον ασθενή
 • Χωρίς την χρήση αναισθησίας
 • Άμεσο αποτέλεσμα
 • Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες & τα δύο φύλα
 • Ανώδυνη μέθοδος
 • Σίγουρα αποτελέσματα
 • Δεν τραυματίζει τους γειτονικούς ιστούς
 • Χωρίς επιπλοκές (μόνο ένα ελαφρύ οίδημα αναμένεται να παρουσιαστεί το οποίο υποχωρεί άμεσα)

 Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Αυτό κρίνεται κατά περίπτωση. Συνήθως, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 2 έως 3 συνεδρίες των 20 λεπτών, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία γίνεται ορατό το 30% – 50% του τελικού αποτελέσματος.

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι η γήρανση ή κάποια άλλη δερματική πάθηση να κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα διαρκούν 3 – 5 χρόνια. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική μπορεί να επαναληφθεί.

 

Από ποια ηλικία μπορεί κανείς να κάνει αναίμακτη βλεφαροπλαστική με τεχνολογία Plasma Eye;

Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για να επιλέξετε να κάνετε αναίμακτη βλεφαροπλαστική. Η γενετική προδιάθεση και η φυσική φθορά του χρόνου σε συνδυασμό με περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, όπως η υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, καθώς  το άγχος και το στρες μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση του δέρματος των βλεφάρων και σε ορισμένα άτομα ακόμη και από την 3η δεκαετία της ζωής. Έτσι, γυναίκες και άνδρες μπορούν να αποφασίσουν να υποβληθούν στην συγκεκριμένη μη επεμβατική μέθοδο, μόλις ξεκινήσουν να βλέπουν τα πρώτα σημάδια του χρόνου.

 

Χειρουργική ή αναίμακτη βλεφαροπλαστική;

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με την τεχνολογία Plasma Eye συστήνεται σε περιπτώσεις στις οποίες ο ασθενής δεν παρουσιάζει υπερβολική χαλάρωση του βλεφάρου. Σε περιπτώσεις προχωρημένης χαλάρωσης του δέρματος της περιοχής ή περίσσειας λίπους, μόνο η χειρουργική βλεφαροπλαστική θα μας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Πόσο κοστίζει η αναίμακτη βλεφαροπλαστική;

Πρόκειται για ένα ερώτημα στο οποίο δεν μπορούμε να έχουμε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, δεδομένου ότι το κόστος της θεραπείας, εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως αν θα πραγματοποιηθεί βλεφαροπλαστική στο άνω ή και στο κάτω βλέφαρο, αν θα υπάρξει και κάποια άλλη συμπληρωματική θεραπεία, πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν κ.ά. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στον χώρο μας και να συζητήσετε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας σχετικά με την δική σας περίπτωση, εξατομικευμένα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;