Αυξητική γλουτών | Αποκατάσταση σώματος | Mom Makeover

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Η Αυξητική Γλουτών αποσκοπεί στην αύξηση του όγκου των γλουτών. Απευθύνεται σε εκείνα άτομα που έχουν μικρούς γλουτούς και επιθυμούν να αυξήσουν τον όγκο τους. Τα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται είναι τα ενθέματα σιλικόνης, το λίπος και το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ.

Η συνηθέστερη μέθοδος είναι αυτή της χρήσης ενθεμάτων σιλικόνης. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αναπτυχθεί αρκετά, η αύξηση των γλουτών με χρήση λίπους, γνωστή και ως BBL (Brazilian Butt Lift).

Ενθέματα Σιλικόνης 

Προκειμένου να εισχωρήσει το ένθεμα σιλικόνης στους γλουτούς, πραγματοποιείται μία τομή. Η τομή αυτή είναι κάθετη και γίνεται στην περιοχή του κόκκυγα. Σε γενικές γραμμές, το επίπεδο στο οποίο τοποθετούνται τα ενθέματα για αύξηση μεγέθους των γλουτών, έχει να κάνει με το επίπεδο μεταξύ των ιστών, όπου θα τοποθετηθεί το ένθεμα. Τα επίπεδα τοποθέτησης, που γενικά χρησιμοποιούνται με σειρά από τα πιο επιφανειακά προς τα βαθύτερα, είναι τα εξής:

  • Πάνω από τον μυ: Το ένθεμα σιλικόνης τοποθετείται μεταξύ του λίπους και του μυός.
  • Κάτω από την περιτονία του μυός: Στην επιφάνειά του, ο μυς καλύπτεται από μία ανθεκτική μεμβράνη. Το ένθεμα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από αυτή τη μεμβράνη. Ως αποτέλεσμα, το ένθεμα, εκτός από το δέρμα και το λίπος, καλύπτεται και με αυτή την μεμβράνη.
  • Μέσα στον μυ: Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου, είναι ότι δίνεται η δυνατότητα να μπει το ένθεμα σε οποιοδήποτε σημείο του γλουτού. Αυτό διαφέρει από τη μέθοδο της τοποθέτησης κάτω από το μυ, κατά την οποία είναι δυνατή η τοποθέτηση του μόνο στο ανώτερο μέρος.
  • Κάτω από τον μυ: Στην περίπτωση αυτή, το ένθεμα τοποθετείται ακόμα βαθύτερα, δηλαδή στην περιοχή κάτω από το μυ.

Αυξητική γλουτών με λίπο έγχυση – BBL (Brazilian Butt Lift)

Το αυτόλογο λίπος (BBL), χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά στην πλαστική χειρουργική τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να προσθέσουμε όγκο σε κάποια περιοχή που το έχει ανάγκη. Το λίπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του όγκου των μαστών, την αύξηση των γλουτών, τη βελτίωση των γραμμών του προσώπου, αλλά και σε άλλα σημεία. Η διαδικασία του BBL είναι 100% ασφαλής, καθώς το λίπος λαμβάνεται από το ίδιο το άτομο, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα συμβατό με τον οργανισμό.

Για την αύξηση γλουτών με τη χρήση λίπους, ο πλαστικός χειρουργός λαμβάνει λίπος με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης. Οι περιοχές που προτιμώνται για τη λήψη του λίπους, είναι η κοιλιά και το έσω μέρος των μηρών. Αυτό συμβαίνει, διότι οι περιοχές αυτές έχουν μεγαλύτερη ποσότητα βλαστοκυττάρων. Στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, γίνεται η επεξεργασία του λίπους μέσω της ειδικής φυγοκέντρησης.

Πλεονεκτήματα BBL

Το Brazilian Butt Lift, προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα σε όποιον το επιλέξει. Η συγκεκριμένη μέθοδος, αποτελεί ιδανική επιλογή για την τελειοποίηση του σχήματος των γλουτών. Αναλυτικότερα, παρέχει άμεσα και εμφανή και αποτελέσματα, χωρίς να αφήνει ίχνος ουλών ή μετεγχειρητικών πληγών. Το μόνο που μπορεί να παρατηρηθεί, είναι κάποια ελάχιστα σημάδια, τα οποία μετά από λίγο καιρό είναι ανεπαίσθητα. Παράλληλα, καθώς κατά τη διάρκεια της μεθόδου μεταφέρεται το λίπος από τα σημεία της κοιλιάς ή των μηρών, επιτυγχάνεται η ορατή βελτιστοποίηση των σημείων αυτών. Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα, είναι ότι το λίπος μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του γλουτού, κάτι που με τα ενθέματα πολλές φορές δεν είναι εφικτό. Επίσης, ο χρόνος ανάρρωσης είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με την παραδοσιακή αυξητική γλουτών και η θεραπεία είναι ανώδυνη. Τελευταίο και ίσως σημαντικότερο πλεονέκτημα, είναι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα απόρριψης του λίπους, αφού ο οργανισμός το αναγνωρίζει ως δικό του.

 

Η κλινική Μom Makeover® με επικεφαλής τον Δρ. Ναούμ, χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνικές αυξητικής γλουτών. Εάν και εσείς επιθυμείτε να κάνετε το επόμενο βήμα και να βελτιώσετε την εμφάνιση των γλουτών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;