Θεραπεία δυσχρωμιών - Αποκατάσταση προσώπου | Mom Makeover

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ

Θεραπεία δυσχρωμιών του προσώπου με Fractional Laser CO2

Η απάντηση της δερματολογίας στην πλαστική χειρουργική  που αποτελεί την εξέλιξη στην αναγέννηση της επιδερμίδας .Πρόκειται για το τελευταίας γενιάς Fractional Laser CO2 (μικροκλασματικό λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα) και είναι μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες που έχει επιστρατεύσει η αισθητική ιατρική.

Το Fractional Laser CO2  προκαλεί χιλιάδες μη ορατούς μικροτραυματισμού κάτω από την επιδερμίδα, αφήνοντας την ανέπαφη. Τα μικρά αυτά αόρατα τραύματα στο χόριο «ξεγελούν» τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης και επούλωσης του δέρματος.

Η ενέργεια του Fractional Laser CO2   στοχεύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Η ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα, που απορροφάται από τα μόρια νερού του δέρματος και μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας διεγείρει τους ινοβλάστες(βιοδιέγερση) ώστε να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη(βιοανάπλαση).

ινοβλάστες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή της εφαρμογής του λέιζερ με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος τοπικά.

Το δέρμα γίνεται λείο στην υφή του, λαμπερό, πιό νεανικό.  Είναι ιδανική θεραπεία για φωτογηρασμένα δέρματα και δέρματα με αυξημένη ρυτίδωση. Το αποτέλεσμα στη βελτίωση της επιφάνειας της επιδερμίδας φαίνεται άμεσα μετά από μια εβδομάδα αφού ολοκληρωθεί μικρού βαθμού απολέπιση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;