Ανόρθωση γλουτών: Αποκατάσταση σώματος | Mom Makeover

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Οι γυναικείοι γλουτοί συχνά γίνονται αντικείμενο έντονης κριτικής, καθώς με το πέρασμα των χρόνων και τις απότομες αυξομειώσεις βάρους «αδειάζουν» και πέφτουν. Η πτώση που προκαλείται δύσκολα βελτιώνεται μέσω της άσκησης με συνέπεια η γυναίκα να χάνει την αυτοπεποίθησή της. Τη λύση σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση έρχεται να δώσει η θεραπεία Ανόρθωσης Γλουτών του Mom Makeover!

 

Τι είναι όμως η Ανόρθωση Γλουτών;

Η Ανόρθωση Γλουτών είναι η διαδικασία ανασχηματισμού των γλουτών που συνδυάζεται με τη μείωση του παραπανίσιου δέρματος της περιοχής. Κάθε ασθενής έχει διαφορετικές ανάγκες. Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της Ανόρθωσης Γλουτών, μειώνεται ή αυξάνεται αντίστοιχα η ποσότητα λίπους στην περιοχή. Μέσω αυτής της διαδικασίας σφίγγει το δέρμα της περιοχής, ενώ παράλληλα δημιουργούνται στρογγυλεμένοι και ανυψωμένοι γλουτοί.

 

Τι προετοιμασία απαιτείται;

Πριν από την Ανόρθωση Γλουτών, προηγείται ο προεγχειρητικός έλεγχος της ασθενούς. Η ασθενής τοποθετείται σε όρθια θέση από την οποία πραγματοποιείται ο σχεδιασμός των τομών. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη, καθώς μέσω αυτής ορίζεται η θέση και η έκταση των τομών, με τέτοιον τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι συμμετρικό, φυσικό και να ακολουθεί τη γραμμή του υπόλοιπου σώματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο σχεδιασμός γίνεται πάντα με γνώμονα τη μορφολογία του σώματος της ασθενούς αλλά και τις επιθυμίες της.

 

Πως επιτυγχάνεται η Ανόρθωση Γλουτών;

Ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνεται η Ανόρθωση Γλουτών, είναι το Λίφτινγκ Γλουτών. Το Λίφτινγκ Γλουτών, μπορεί να πραγματοποιηθεί με γενική ή ολική αναισθησία και διαρκεί από 1,5 έως 2 ώρες. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, γίνεται μια μικρή τομή ανάμεσα στους γλουτούς της ασθενούς και αφαιρείται το χαλαρό δέρμα που περισσεύει. Η τομή μπορεί να γίνει χαμηλά κοντά στο μηρό, ή ψηλά στη γραμμή στρινγκ.

 

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

Η διαδικασία που ακολουθείται, περιλαμβάνει αρχικά την αφαίρεση μίας λωρίδας δέρματος από την περιοχή των γλουτών. Στη συνέχεια, ο Πλαστικός Χειρουργός, «σηκώνει» το δέρμα από τους μυς και τραβώντας το πάνω δημιουργεί μια νεανική, αθλητική όψη.

 

Πότε εμφανίζονται τα αποτελέσματα Ανόρθωσης Γλουτών;

Η διαφορά στους γλουτούς είναι αισθητή αμέσως μετά την επέμβαση Ανόρθωσης Γλουτών. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα εμφανίζονται πλήρως μετά από έξι εβδομάδες όπου η ασθενής έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Οι βελτιώσεις όμως μπορεί να συνεχιστούν για αρκετούς μήνες μετά την επέμβαση (έως 12 μήνες).

 

Επικοινωνήστε με την κλινική Mom Makeover για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της Ανόρθωσης Γλουτών. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους Πλαστικούς Χειρουργούς, Γυναικολόγους και Δερματολόγους, θα σας κατευθύνει σχετικά με τη δική σας περίπτωση, προκειμένου να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;