Ανανέωση αιδοίου - Αποκατάσταση γεννητικής περιοχής | Mom Makeover

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

Η ανανέωση αιδοίου αποτελεί μια λύση απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Είναι γεγονός πως με την πάροδο του χρόνου το σώμα αλλάζει. Για πολλές γυναίκες, η ηλικία που αυξάνει καθώς κι ο φυσιολογικός τοκετός επηρεάζουν την ελαστικότητα του αιδοίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μύες στη συγκεκριμένη περιοχή να χάνουν την τονικότητα τους. Η φυσική αυτή εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης, ενδεχομένως και για τους δυο συντρόφους. Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η απώλεια της αυτοπεποίθησης της γυναίκας και ως εκ τούτου η κακή ψυχολογία της.

Συνήθως, η ανανέωση αιδοίου είναι περισσότερο  απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης ή την προεμμηνόπαυση. Αυτό συμβαίνει, διότι τότε εμφανίζεται κολπική ξηρότητα ή ατροφία του κόλπου. Ωστόσο, η ανανέωση της περιοχής του αιδοίου είναι λύση και για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας που αντιμετωπίζουν πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή ή συχνές κολπικές λοιμώξεις.

Πώς γίνεται η ανανέωση αιδοίου;

Η θεραπεία για την ανανέωση αιδοίου είναι ανώδυνη και προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Για την επέμβαση χρησιμοποιείται το τελευταίας γενιάς κολπικού laser CO2. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν μηχανήματα όπως το HIFU (High Frequency Ultra Sound). Φυσικά, ο ιατρός θα αποφασίσει ποιες μέθοδοι θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Πραγματοποιείται με έγχυση υαλουρονικού οξέως  και / ή αυτόλογου PRP το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, ειδικά επεξεργασμένου για χρήση στη συγκεκριμένη περιοχή, απευθείας στην περιοχή του κόλπου με σκοπό να διεγείρει την κολπική και κλειτορική αναζωογόνηση και επούλωση  την ενεργοποίηση του γυναικείου συστήματος οργασμού με απώτερο σκοπό  στην αποκατάσταση της γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και πραγματοποιείται  με τοπική αναισθησία.

Το αυτόλογο PRP έχει εγκαινιάσει έναν εντελώς καινούριο κλάδο στην Ιατρική, και  μεταξύ άλλων και σε αυτόν της Γενετικής Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Η χρήση παραγόντων από τον ίδιο μας τον οργανισμό (όπως για παράδειγμα πλάσμα εμπλουτισμένο με βλαστοκύτταρα) πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ιατρική Κοσμετολογία σε θεραπείες προσώπου ή σώματος. Πλέον, όμως, μπορεί να  χρησιμοποιηθεί και στη γεννητική περιοχή, με σκοπό να πραγματοποιηθεί ανάπλαση, σύσφιξη και διόρθωση αισθητικών προβλημάτων.

Τι είναι το αυτόλογο PRP;

Το ανθρώπινο σώμα περιέχει εκατοντάδες διαφορετικά είδη κυττάρων με διαφορετική χρησιμότητα. Από όλα αυτά, τα βλαστοκύτταρα είναι εκείνα που φτιάχνουν όλους τους υπόλοιπους τύπους κυττάρων του οργανισμού. Είναι, δηλαδή, οι προμηθευτές νέων κυττάρων. Όταν τα βλαστοκύτταρα διαιρούνται, μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα βλαστοκύτταρα ή άλλους τύπους κυττάρων. Ο ρόλος τους είναι να επισκευάζουν τραυματισμένους ιστούς και να αντικαθιστούν άλλα κύτταρα, όταν αυτά πεθαίνουν. Μέσω αυτού του μηχανισμού η επιστήμη χρησιμοποιεί τα βλαστοκύτταρα για να αντιστρέψει τους μηχανισμούς γήρανσης και να εξασφαλίσει αντιγήρανση.

ThermiVa

Μια άλλη μέθοδος ανανέωσης του αιδοίου είναι το  ThermiVa που είναι μια γρήγορη, μη επεμβατική, μη-αφαιρετική θεραπεία που παρέχει ενέργεια από ραδιοσυχνότητες και  ελέγχεται από γιατρό, χρησιμοποιώντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη χειρολαβή για την ελαφρά θέρμανση του ιστού.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως της κολπικής αισθητικής, ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων.

Ειδικότερα, τα οφέλη της θεραπείας είναι τα εξής:

  • Κολπική (εσωτερική) σύσφιξη:Το ThermiVa ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης, συσφίγγοντας τον κόλπο.
  • Σύσφιξη αιδοίου (εξωτερική): συσφίγγει τους εξωτερικούς χειλικούς ιστούς.
  • Μειωμένη ξηρότητα: Το ThermiVa προκαλεί νέα διαστολή των ινών κολλαγόνου ενώ παράλληλα οι ινοβλάστες διεγείρονται παράγοντας νέα μόρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας αυξάνοντας την υγρασία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
  • Μείωση της ακράτειας:Οι γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με Α βαθμό ακράτειας ούρων μπορούν να αποφύγουν τη χειρουργική αποκατάσταση τη θεραπεία του ThermiVa.
  • Αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση: Πολύ συχνά, οι ασθενείς διαμαρτύρονται για την έλλειψη αίσθησης κατά τη διάρκεια της επαφής. Με το ThermiVa αποκτούν αυξημένη ευαισθησία στον κόλπο, πιο συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις και την ικανότητα να επιτύχουν ισχυρότερους οργασμούς σε μικρότερη χρονική περίοδο.

Τι επιτυγχάνεται λοιπόν με την ανανέωση αιδοίου;

Με την ανανέωση αιδοίου επιτυγχάνεται μια πιο νεανική εμφάνιση της περιοχής αλλά και ταυτόχρονα γίνεται επαναφορά στην ελαστικότητα των μυών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται σε κάθε γυναίκα το δικαίωμα να απολαμβάνει πάλι τη θηλυκότητά της και την ερωτική της ζωή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;