Σκληροθεραπεία - Spider Veins | Mom Makeover

ΣΚΛΗΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – SPIDER VEINS

Το σύστημα Veins Laser 980nm βασίζεται στη θερμική δράση του laser. Τα laser με μήκος κύματος 980nm είναι το βέλτιστο φάσμα απορρόφησης των αγγειακών κυττάρων.

Η διαδερμική ακτινοβολία (με διείσδυση 1 έως 2 mm στον ιστό) προκαλεί την εκλεκτική απορρόφηση από την αιμοσφαιρίνη ενέργεια του  Veins Laser 980nm απορροφάται αποκλειστικά από την κόκκινη χρωστική ουσία του αίματος, δηλαδή την αιμοσφαιρίνη, ενώ ο γύρω φυσιολογικός ιστός παραμένει ανέπαφος. Τα τοιχώματα των αγγείων καταστρέφονται και στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό χωρίς καμία παρενέργεια (η αιμοσφαιρίνη είναι ο κύριος στόχος του λέιζερ).

Το laser μπορεί να διεγείρει την κολαγονογέννεση της επιδερμίδας, ενώ η αγγειακή θεραπεία αυξάνει το επιδερμικό πάχος και την πυκνότητα.

Έτσι τα μικρά αιμοφόρα αγγεία δεν είναι πλέον εκτεθειμένα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται σημαντικά η ελαστικότητα και η αντίσταση του δέρματος.

Για να ξεπεραστεί η παραδοσιακή ερυθρότητα της θεραπείας με λέιζερ,, το Veins Laser 980nm  επιτρέπει στην ακτίνα λέιζερ 980nm να στοχεύει σε μια περιοχή διαμέτρου 0,5 mm – 1,5mm,  με αποτέλεσμα  την ασφαλή και εστιασμένη στόχευση των αγγείων χωρίς να τραυματίσει  τον περιβάλλοντα ιστό του δέρματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;