Μη χειρουργική μείωση λίπους | Mom Makeover

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΛΙΠΟΥΣ

ΕΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ

Η ενδερμολογία VELASHAPE  είναι  ένα μη-επεμβατικό σύστημα εγκεκριμένο  για την περιφερική μείωση λίπους καθώς  και την μείωση της κυτταρίτιδας. Διαθέτει πιστοποίηση  για μη-επεμβατική λιπογλυπτική σώματος.

Το τελευταίας γενιάς σύστημα ενδοδερμίας   συνδυάζει  την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (Bipolar-RF), την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (Infrared-IR) , κρυοθεραπεία ( Cooling), την αναρρόφηση (Vacuum) καθώς και μηχανικό μασάζ του ιστού (Mechanical Tissue Manipulation) παρέχοντας θεαματικά αποτελεσματικές θεραπείες.

Η ηλεκτρονική κεφαλή πρώτα ρουφάει το σημείο του σώματος στο οποίο εφαρμόζουμε ασκώντας μηχανικές πιέσεις στο λιποκύτταρο 100000 το δευτερόλεπτο. Έτσι λόγω των μηχανικών κυμάτων τα λιποκύτταρα σπάνε.

Το ειδικό μηχάνημα εστιάζει στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, όπου μεταφέρεται η ενέργεια του υπέρυθρου φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Αυτή μετατρέπεται σε θερμότητα, αυξάνοντας  τον  τοπικό  μεταβολισμό  των λιποκυττάρων, προκαλώντας απελευθέρωση λιπαρών  οξέων και  συρρίκνωσή των λιποκυττάρων   ενώ  το μηχανικό μασάζ  βελτιώνει  την μικροκυκλοφορία  και  τη  ροή  της λέμφου  στα   λεμφαγγεία, αποσυμφορώντας  τα  λιποκύτταρα  από  τις κατακρατήσεις.

Ταυτόχρονα οι  διπολικές ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμότητα  στο   συνδετικό  ιστό του δέρματος  και  του υποδόριού, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας τον ιστό σε σύσφιγξη  και τόνωση του δέρματος.

Τέλος η κρυοθεραπεία ενισχύει την τόνωση της επιδερμίδας και μειώνει τα οιδήματα.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, και ένζυμα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Οι ουσίες που διοχετεύονται στο μεσόδερμα είναι απόλυτα ασφαλείς, ενώ η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί έως 20 λεπτά. Η έγχυση πραγματοποιείται με μικροβελόνες, που εξασφαλίζουν άνεση, μηδενική ενόχληση, αλλά υψηλή αποτελεσματικότητα.

Η Μεσοθεραπεία, ως ενέσιμη θεραπεία εισόδου ειδικών διαλυμάτων στο χόριο και τον υποδόριο ιστό χρησιμοποιείται σε περιοχές του σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Με τη Μεσοθεραπεία σώματος ενεργοποιείται η διαδικασία ρευστοποίησης του λίπους, η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πιο διαπερατή, επέρχεται ρήξη αυτής και έτσι επιτυγχάνεται η σταδιακή αποβολή του συσσωρευμένου λίπους.

Παράλληλα, είναι και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χορηγούνται σε βάθος ουσίες με τις οποίες επιτυγχάνεται τοπική αιμάτωση ιστών, μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και τελικά, επιτυγχάνεται η λείανση της επιδερμίδας και εξαφανίζεται η χαρακτηριστική «όψη φλοιού πορτοκαλιού». Τέλος, με τη βοήθεια της Μεσοθεραπείας και την παραγωγή κολλαγόνου, επιτυγχάνεται ανόρθωση του χαλαρού δέρματος και λείανση της επιδερμίδας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;