Η ομάδα μας | Γνωρίστε τους ιατρούς & συνεργάτες του Mom Makeover

Η ομάδα μας

ΝΙΚΟΣ ΝΑΟΥΜ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ &
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Ο εξειδικευμένος Γυναικολόγος Dr. Νικόλαος Ναούμ διαθέτει 25ετή εμπειρία στον κλάδο της Κοσμητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας, χαρίζοντας στη σύγχρονη γυναίκα την ευκαιρία να
ανακτήσει την θηλυκότητά της.

Έχοντας ασχοληθεί για πολλά χρόνια στους τομείς της κλασσικής γυναικολογίας, αποφάσισε να εξειδικευτεί στην Αισθητική Γυναικολογία αντιμετωπίζοντας λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα στο σώμα της γυναίκας.

Ο Dr. Ναούμ είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής.

Μία ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων και Δερματολόγων, με επικεφαλής τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επεμβάσεων όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό, ακόμα και την εξάλειψη των ραγάδων σε κοιλιά και στήθος ή των πανάδων που δημιουργούνται στο πρόσωπο λόγω των ορμονικών διαταραχών της εγκυμοσύνης.

Έτσι, η σύγχρονη μαμά δεν χρειάζεται να αναζητά 2 ή και 3 διαφορετικούς γιατρούς. Το Mom Makeover® συγκέντρωσε όλες τις ειδικότητες και όλες τις θεραπείες που χρειάζεται, σε έναν εξειδικευμένο χώρο, όπου δημιουργείται το πλήρως εξατομικευμένο πλάνο και το πρωτόκολλο αποκατάστασης της γυναίκας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Για τις μαμάδες εκτός Αθηνών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
info

ACCOMMODATION INFORMATION

For mothers living outside of Athens

LEARN MORE
info