Καταπολέμηση κυτταρίτιδας | Αποκατάσταση σώματος | Mom Makeover

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΕΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ

Η ενδερμολογία VELASHAPE  είναι  ένα μη-επεμβατικό σύστημα εγκεκριμένο  για την περιφερική μείωση λίπους καθώς  και την καταπολέμηση κυτταρίτιδας. Διαθέτει πιστοποίηση  για μη-επεμβατική λιπογλυπτική σώματος.

Το τελευταίας γενιάς σύστημα ενδοδερμίας   συνδυάζει  την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (Bipolar-RF), την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (Infrared-IR) , κρυοθεραπεία ( Cooling), την αναρρόφηση (Vacuum) καθώς και μηχανικό μασάζ του ιστού (Mechanical Tissue Manipulation) παρέχοντας θεαματικά αποτελεσματικές θεραπείες.

Η ηλεκτρονική κεφαλή πρώτα ρουφάει το σημείο του σώματος στο οποίο εφαρμόζουμε ασκώντας μηχανικές πιέσεις στο λιποκύτταρο 100000 το δευτερόλεπτο. Έτσι λόγω των μηχανικών κυμάτων τα λιποκύτταρα σπάνε.

Το ειδικό μηχάνημα εστιάζει στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, όπου μεταφέρεται η ενέργεια του υπέρυθρου φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Αυτή μετατρέπεται σε θερμότητα, αυξάνοντας  τον  τοπικό  μεταβολισμό  των λιποκυττάρων, προκαλώντας απελευθέρωση λιπαρών  οξέων και  συρρίκνωσή των λιποκυττάρων   ενώ  το μηχανικό μασάζ  βελτιώνει την μικροκυκλοφορία  και  τη  ροή  της λέμφου  στα   λεμφαγγεία, αποσυμφορώντας  τα  λιποκύτταρα  από  τις κατακρατήσεις.

Ταυτόχρονα οι  διπολικές ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμότητα  στο   συνδετικό  ιστό του δέρματος  και  του υποδόριού, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας τον ιστό σε σύσφιγξη  και τόνωση του δέρματος.

Τέλος η κρυοθεραπεία ενισχύει την τόνωση της επιδερμίδας και μειώνει τα οιδήματα.

 

CARBOXY THERAPY

Με το carboxy γίνεται έγχυση αδρανούς αερίου στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, το οποίο δημιουργεί τοπική υποξία (έλλειψη οξυγόνου). Η δράση του λοιπόν είναι διπλή: αφενός διασπά άμεσα τα λιποκύτταρα, αναγκάζοντάς τα να αποβληθούν από τον οργανισμό, άρα μειώνει άμεσα την κυτταρίτιδα, αφετέρου δημιουργεί καλύτερη αιμάτωση στην περιοχή, γιατί “ξεγελά” τον οργανισμό να στείλει τοπικά περισσότερο οξυγόνο. Έτσι, ακόμα και η επιφανειακή όψη φλοιού πορτοκαλιού, εξουδετερώνεται με την καλή μικροκυκλοφορία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;