Είσαι νέα μανούλα; Απόκτησε την χαμένη σου αυτοπεποίθηση και απόλαυσε κάθε λεπτό! (missbloom.gr)

Featured Image

Είσαι νέα μανούλα; Αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσεις!

Είναι γεγονός ότι μετά από την απόκτηση ενός παιδιού, μπορεί όλα να μοιάζουν παραδεισένια, όμως στο μυαλό της νέας μανούλας τα πράγματα ίσως είναι λιγότερο τέλεια. Κι αυτό γιατί η διαδικασία της εγκυμοσύνης της χάρισε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής, ωστόσο μαζί με αυτό ήρθαν μερικά παραπανίσια κιλά, η έλλειψη αυτοπεποίθησης καθώς αρκετά ακόμα όχι τόσο ευχάριστα συναισθήματα που παλεύει να αντιμετωπίσει.

Σε αυτή τη διαδικασία, λοιπόν, και με σκοπό αυτή να έχει απόλυτη επιτυχία, η κάθε νέα μανούλα έχει στο πλευρό της το Mom Makeover®, την πρώτη απόλυτα εξειδικευμένη κλινική ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, που μόλις ήρθε και στην Ελλάδα! Το Mom Makeover® είναι ένα “one stop shop” για τη νέα μαμά, η οποία θέλει να αποκαταστήσει το σώμα, τη γεννητική περιοχή, ακόμα και το πρόσωπό της, εξαλείφοντας τα σημάδια που άφησε ο τοκετός.

Μία ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων , Δερματολόγων και Ψυχολόγου, με επικεφαλής τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία, καταρτίζουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο, που περιλαμβάνει επεμβατικές και μη επεμβατικές λύσεις, για την ολοκληρωμένη αποκατάσταση του σώματος, του στήθους και της γεννητικής περιοχής της γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στο Mom Makeover® η μητέρα μπορεί να υποβληθεί σε μία πληθώρα επεμβάσεων που ενδεχομένως να έχει ανάγκη, όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό, ενώ μπορούν ακόμα να εξαλειφθούν οι ραγάδες σε κοιλιά και στήθος ή οι πανάδες που δημιουργούνται στο πρόσωπο, λόγω των ορμονικών διαταραχών της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: missbloom.gr